Voor Bedrijven

Waarom (stage)bedrijven uitnodigen?
Ten eerste omdat we dankbaar zijn dat u bestaat: zonder uw bedrijf hadden wij geen stageplekken voor onze studenten en hadden studenten geen of weinig toekomst in de houten bootbouw. Ook hebben de studenten veel bij u geleerd, zowel oude als nieuwe technieken, de does & don’ts en de kneepjes van het vak.
Hier kunt u uw bedrijf promoten voor de houten boten liefhebbers die natuurlijk gaan komen. Misschien hebben zij advies nodig, een klus aan te bieden of misschien zelfs een opdracht voor een nieuwe boot.
Hier kunt u wellicht personeel vinden; zowel oude als nieuwe studenten komen hier natuurlijk op af, dus mensen met veel en weinig ervaring die misschien wel graag voor u komen werken of van carrière willen veranderen; meubelmaker wordt scheepsinterieur bouwer.
Collega’s in de bootbouw en aanverwante industrieën ontmoeten is ook een van de redenen waarom u zou willen komen. Gewoon eens kijken wat er op de markt beweegt.
In alle gevallen bent u welkom. In principe is deelname voor bedrijven niet helemaal gratis. We hebben een krap budget en hopen dat u bij wilt dragen aan dit budget om de organisatie draaiend te houden. We hanteren geen Beurs-Prijzen! Mail voor meer informatie hierover aan info@dutchwoodenboatfestival.nl