Voor Bedrijven

Waarom bedrijven uitnodigen?
Ten eerste omdat we dankbaar zijn dat u bestaat: zonder uw bedrijf hadden wij geen stageplekken voor studenten en hadden studenten geen of weinig toekomst in de houten bootbouw. Ook hebben de studenten veel bij u geleerd, zowel oude als nieuwe technieken, de does & don’ts en de kneepjes van het vak.
Bij ons kunt u uw bedrijf promoten voor de houten boten liefhebbers die natuurlijk gaan komen. Misschien hebben zij advies nodig, een klus aan te bieden of misschien zelfs een opdracht voor een nieuwe boot.
Bij ons kunt u wellicht personeel vinden; zowel oude als nieuwe studenten komen hier op af, dus mensen met veel en weinig ervaring die misschien wel graag voor u komen werken of van carrière willen veranderen; meubelmaker wordt scheepsinterieur bouwer.
Collega’s in de bootbouw en aanverwante industrieën ontmoeten is ook een van de redenen waarom u zou willen komen. Gewoon eens kijken wat er op de markt beweegt.

Graag willen we een discussie op gang brengen over materialen en technieken, oude- versus nieuwe materialen, traditionele- versus moderne technieken. We willen uw oprechte mening over dit onderwerp.

Er gaat een poging gedaan worden uw interesse te peilen voor een gezamenlijk initiatief, ter promotie van de houten boot, ter promotie van uw vak.

Kortom: we zouden het zeer op prijs stellen als er een substantieel deel van de houten bootbouwers, bijvoorbeeld op zaterdag, met ons wil praten, diskussieren.

In alle gevallen: U bent van harte welkom, ook als u het bovenstaande links wil laten liggen maar alleen voor de mooie schepen wilt komen.

We hebben een krap budget en hopen dat u iets bij wilt dragen aan ons budget om deze startende organisatie wat wind in de zeilen te geven.
Door bijvoorbeeld een banner te plaatsen bij de sponsoren, of door één van uw boten mee te nemen voor in gebouw 66 met uw naam er op. We zijn een low budget organisatie en hanteren geen Beurs-Prijzen! Mail voor meer informatie hierover info@dutchwoodenboatfestival.nl.